DOBRODOŠLI   NA

NAŠI STRANI!                                  

 

Če vas zanima življenje, delo ali šolanje v AVSTRALIJI,  imamo mi pravo  rešitev za vas.

MIGRACIJA ZA VAS je podjetje specializirano za pomoč vsem, ki želite pridobiti avstralsko vizo.

Pomagamo tudi vsem tistim, ki bi želeli študirati v Avstraliji  pri izbiri smeri študija, ki vam bo odprl vrata v svet ter tako tudi pripomogel k izboljšanju možnosti za zaposlitev.

ZAKAJ IZBRATI NAŠE PODJETJE?                     

  1. Prvo svetovanje je zastonj. Svetovali vam bomo, kateri tip vize je najboljši glede na vašo situacijo in vam daje največ možnosti za uspeh.

  2. Mi bomo prevzeli vaš celoten primer prijave, vključno z izpolnjevanjem in prilaganjem potreben dokumentacije.

  3. Z vami bomo čez celoten postopek prijave in informirali vas bomo o vsakem naslednjem koraku.

  4. V kolikor bo potrebno, vam bomo pomagali v procesu selitve in adaptacije v Avstraliji. Mreža naših partnerjev vam nudi možnost različnih vrst uslug pri selitvi in iskanju vaše nove namestitve, kakor tudi iskanju zaposlitve.

  5. Vaše poslovanje z nami je varno. Migracijski odvetniki v Avstraliji so visoko regulirana profesija z strogimi etičnimi pravili poslovanja. Poslovanje Migracijskih odvetnikov je v Avstraliji pod nadzorom vladne organizacije (skrajšano MARA). Vsi naši odvetniki so registrirani s strani MARA-e. Deatjle o odvetniku, ki vodi vaš primer lahko preverite na www.themara.com.au. Registracijska številka (MARN) je 0853763.

 

                                       ZAKAJ IZBRATI AVSTRALIJO?  

                

Pred nekaj meseci je Legatum Institut proglasil Avstralijo za najhitreje razvijajočo državo na svetu. V svoji raziskavi je inštitut preučaval 104 države sveta, največjo pozornost so polagali na bogastvo države, kvaliteto življenja in življenjsko zadovoljstvo prebivalstva.

Visoko razvita ekonomija z enostavnim načinom življenja, čudovitim podnebjem, lepo in ekološko izjemno čisto okolico ter normalne cene so odlike Avstralije. Zaradi vseh teh okoliščin sploh ne čudi dejstvo, da je to ena izmed najbolj zaželjenih destinacij na svetu.

Avstralija je ravno tako izrazito tolerantna in uvidevna za vse nove migrante, kar sploh ni nič čudnega, v kolikor se vzame v obzir, da so vsi Avstralci, z izjemo Aboridžinov prišli kot migranti v zadnjih 200 letih.

Če iščete deželo, kjer bi delali in živeli, ali kjer bi se samo šolali, potem mora biti Avstralija zagotovo na vrhu vaše liste potencialnih dežel

.KATERE VRSTE VIZA BI ODGOVARJALA VAM?   

Obstajajo različne vrste viz, ki vam omogočajo selitev v Avstralijo. Na kratko vam bomo predstavili osnovne tipe.

  1. Vize na podlagi poklica in kvalifikacije (Skilled Visas)

V kolikor želite pridobiti vizo v tej kategoriji morate izpolnjevati nekaj pomembnih kriterijev. Najpomembnejši so, da ste mlajši od 50let,  da imate poklic, ki je na listi dovoljenih poklicev, da imate določen nivo znanja angleščine in da zberete zadostno število na testu za to kategorijo vize.

V kolikor imate sorodnike, ki živijo v Avstraliji in so pripravljeni garantirati za vas, vam bo to pripomoglo, da boste lažje pridobili zadostno število točk na testu. Tudi če nimate sorodnikov, še vedno obstaja možnost, da zberete zadostno število točk, če zadostite druge zahteve.

  1. Vize sponzorirane od delodajalca (Employer Sponsored Visas)

Da pridobite vizo v tej kategoriji je potrebno, da imate delodajalca v Avstraliji, ki vas je pripravljen sponzorirati. V kolikor potrebujete podatek, kako najti sponzorja nas prosim kontaktirajte.

  1. Družinska migracija (Family Visas)

V to kategorijo vize spadajo osebe, ki se želijo poročiti z nekom iz Avstralije in da po poroki živijo v Avstraliji ali tisti, ki imajo člane družine že v Avstraliji in se jim želijo pridružiti.

  1. Študentske vize (Student Visas)

Ta kategorija vize omogoča potovanje in bivanje v Avstraliji osebam, ki tam želijo študirati, ali pa želijo študirati in se potem prijaviti za stalno bivanje v Avstraliji. Ta kategorija  pokriva široko področje različnih viz od tistih, ki se želijo naučiti angleški jezik do tistih, ki želijo študirati na fakulteti in dalje do podiplomskega študija.

Zahvaljujoč nizkim cenam, zelo kvalitetnemu izobraževanju, čudovitemu vremenu in enemu izmed najboljših stilov življenja na planetu je Avstralija zelo popularna destinacija za študente iz celega sveta.

Avstralski zakoni dovoljujejo študentom, da delajo določeno število ur tedensko in tako doprinesejo k plačevanju svoje šolnine, kar Avstralijo uvršča med zelo privlačne za tuje študente.

V kolikor potrebujete pomoč pri izbiri študija, organizaciji vašega prihoda in namestitve ali če potrebujete podatek, katero smer študirati, da bi se kvalificirali za stalno namestitev v Avstraliji, nas prosim kontaktirajte,

  1. Ostale vize

V to kategorijo spadajo vize, kot je na primer turistična, obisk družine, obisk zaradi poslovnih razlogov itd.

Za informacije v zvezi s katero koli kategorijo vize ali česa drugega povezanega z življenjem in selitvijo v Avstralijo, nas prosim kontaktirajte na enega izmed spodaj navedenih načinov.

 

S spoštovanjem

Tim MIGRACIJA ZA VAS

 

Naši kontaktni podatki

E-mail:     info@migrationforyou.com

 +61 (0) 7 5641 1331

Fax:          +61 (0) 7 5563 7086

Naslov:      Migration For You Pty Ltd

                  PO Box 1689

                  Southport BC, QLD 4215

                  Australia

 

Alternativno v kolikor živite v mestu, kjer ni naše pisarne in bi želeli imeti intervju, se na nas lahko obrnete preko Skypa. Na Skypu nas lahko najdete pod Migrationforyou, Gold Coast, Australia. Pošiljite nam sporočilo in kmalu vas bomo kontaktirali in pripravili brezplačen intervju v času, ki vam najbolj odgovarja.

 

Vas “Migracija za vas”.

Make a free website with Yola